iOS 14: Kështu do të duket ekrani i ri-dizajnuar i iPhone-it

Apple shtoi një Bibliotekë të re të Aplikacioneve, një hapësirë ​​në fund të ekranit tuaj për organizimin e të gjitha aplikacioneve tuaja në një pamje më të thjeshtë dhe më të lehtë për të lundruar, transmeton Telegrafi.

Të gjitha aplikacionet tuaja do të organizohen automatikisht atje, duke ju dhënë një pamje më të gjerë të asaj që keni shkarkuar, dhe duke ju lënë të fshehni aplikacionet që nuk përdorni shpesh, megjithëse do të keni mundësi t’i gjeni ato në Bibliotekën e Aplikacioneve më vonë.

Apple po shton gjithashtu një mundësi të re që ju mund të vazhdoni të shikoni një video ose të flisni në një telefonatë FaceTime, ndërsa gjithashtu të përdorni aplikacionet tuaja.

Zvarriteni videon në një pjesë tjetër të ekranit, zvogëlojini ose zmadhoni ose thjesht çojeni lehtë mbi ‘X’ për ta mbyllur atë.

iOS 14 do të jetë në dispozicion më vonë këtë vit.