Interi bind 3 lojtarë për të firmosur me zikaltërit

Borha Valero, Daniele Padeli dhe Tomazo Berni do të vazhdojnë të mbrojnë fanellën e Interit deri në përfundim të sezonit aktual sportiv.

Kjo do të përfshijë edhe pjesëmarrjen në Ligën e Europës në gusht (më 5 ose 6 do të luhen 1/8-at me Getafen).

Sipas raportimit të mediave italiane, të tre lojtarët me kontratën në skadencë pas 4 ditësh kanë gjetur akordin me klubin për të zgjatur kontratën edhe për 2 muaj.