Imeri në provë 10 ditore në BeH

Demir Imeri aktualisht është në BeH dhe është duke u stëtvitur me skuadra e Shiroki Brijeg, ku pas 10 ditësh do të dihet se a do të vazhdojë me këtë skuadër.

Imeri që është 24 vjeç , vjen nga skuadra e Olimpik Donjetc në Ukrainë.

Nga klubi boshnjak kanë konfirmuar se futbollisti është në provë 10 ditore dhe pas kësaj periudhë do të vendoset se a do t’i ofrojnë kontratës Demir Imerit.

Anësori shqiptarë ishte pjesë e Olimpik Donjetc, PS Kemi, Kamza, Renova-s, Horizont Turnovës, Shkëndijës dhe Rabotniçkit.