Hoti: Sot u trajtuam si plotësisht të barabartë me Serbinë

Kryeministri Avdullah Hoti sonte në Rubikon duke folur për samitin virtual të Parisit, ka thënë se Kosova u trajtua e barabartë me Serbinë.

‘’Sot u trajtuam si plotësisht të barabartë me Serbinë’’, tha Hoti.

Tutje për vizat, ai ka thënë se do të insistojë me ngul për to.

‘’Do të insistoj më ngulm që të kemi liberalizim vizash. Nuk i fitojmë vizat duke e sharë BE e kritiku atë, por duke insistu me ngulm dhe kredibilitet se i meritojmë vizat’’, thai ai.