Homazhe në Prekaz, Bekim Jashari: Populli që e kujton të kaluarën, të ardhmen e ka të sigurt

Kryetari i Komunës së Skenderajit, Bekim Jashari, së bashku me kryetarin e Drenasit, Ramiz Lladrovci, kanë bërë në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz. Këtu Jashari tha se një popull që e kujton të kaluarën, ai popull e ka të ardhmen e sigurt, raporton Ekonomia Online.

“Së bashku me komunën tonë dhe mikun tim,
Ramiz Lladrovci dhe Shoqatat e dalura nga Lufta, bëm homazhe, për të nderuar dëshmorët.
Tani e kemi bërë traditë që dy komunat e Drenicës së bashku të bëjmë
homazhe”, tha ai.

“Dua të them se një popull që kujton të
kaluarën, ai popull të ardhmen do ta ketë të sigurt”, shtoi ai.

“Të punojmë, ta ndihmojmë, ta duam njëri-tjetrin
dhe ta zhvillojmë  vendi”, tha tutje
Jashari.

Po ashtu edhe Lladrovci tha se dita e Epopesë
së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës është e rëndësishme.

“Është ngjarja më e rëndësishme… Ne jemi zotuar se do të bëjmë për komunat tona”, tha ai.