Haxhiu: U nevojit një muaj për të krijuar kaos dhe për të thënë se po shpallim gjendjen e jashtëzakonshme

Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se Qeverisë Hoti iu nevojit një muaj për të krijuar kaos dhe për të thënë se po shpallim gjendjen e jashtëzakonshme.

Sipas saj, gjendja e jashtëzakonshme do të mund të vinte, në ndonjë rrethanë, vetëm si mosmjaftueshmëri e masave, por jo zëvendësim i vonë i mungesës së masave

“E gjithë sjellja e këtyre ditëve e këtyre personave të qeverisë Koti ka qenë demobilizuese, çorganizuese dhe asapak që nxit kujdes tek vet qytetarët. Ju nevojit një muaj për të krijuar kaos dhe për të thënë se po shpallim gjendjen e jashtëzakonshme”.

“Përkthyer më thjeshtë kjo i bije që: ne nuk dimë të menaxhojmë, të analizojmë, të shkojmë në masa graduale dhe tash jemi të detyruar me masën ekstreme të sjellim rend. Më shumë si mjet i domosdoshëm këta duket se e kanë dashur gjendjen e jashtëzakonshme si fazë të domosdoshme”.

“Pa plan mjetet bëhen qëllim në vetvete, nëse tashmë ky nuk ka qenë plan në vete”.