Hashim Thaçi: Më pikëlloi lajmi për vdekjen e Bashor Buzhalës

Thaçi ka shtuar se Bashori ishte një burrë i respektuar, i dashur dhe shumë i kujdesshëm në raport me të gjithë.

“Familjes Buzhala dhe gjithë të afërmve të tyre u shpreh ngushëllimet më të sinqerta për këtë humbje”. /Lajmi.net/