Haradinaj tregon historinë e dhimbshme të nënës së tij: Serbët ia masakruan nënën dhe gjyshen

“Asaj ia kanë mbyt nanën edhe nanën e nanës. Të dyja në ofensivën e gushtit serbët i kanë masakruar, i kanë bërë copa copa”, tregoi Haradinaj në Kanal10.

“Nanës time që thotë populli i ra edhe prej djemve, edhe prej gjinie”, shpjegon ai.

Thotë se ajo i njeh mirë të gjitha temat dhe shpesh e këshillon.

“Është e dijshme. I ka këshillat më të mira. Unë pi kafe me nanën çdo mëngjes”, tha ai.

“Jam rujtë shumë mos me bo nervoz. Bëj shumë kujdes ndaj saj”, theksoi ai.