Haradinaj: Shqiptarët kanë treguar kujdes të veçantë për hebrenjtë, njohja nga Izraeli e forcon këtë lidhje

“Njohja nga Izraeli vetëm sa e forcon këtë lidhje”, ka shkruar Haradinaj

Postimi i plotë:

“Se shqiptarët kanë treguar kujdes të veçantë për hebrenjtë, e dëshmon edhe ky kompleks i vjetër me varret e tyre, që ruhet dhe mirëmbahet nga populli ynë. Njohja nga Izraeli vetëm sa e forcon këtë lidhje!”