GRUBI : Lavdi përjetë Jasharajve! (FOTO)

/

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka përkujtuar  23 vjetorin e Epopesë së lavdishme të UÇK-së dhe familjen që u kthye në simbol të rezistencës, familjen Jashari.

Jasharajt bashkë me dëshmorët e kombit janë përkujtesa më e dhimbshme dhe më krenare e lirisë.

Lavdi përjetë!-thotë Grubi