GRUBI: Jankullovska është në burg, ndërsa Gruevski në arrati por e pret burgu

/

Akuza për blerjen e mercedesit të blinduar solli dhe futjen në burg të ish ministres së brendshme Gordana Jankullovska, kurse ish kryeministri Nikolla Gruevski është i arratisur në Hungari dhe ka fituar azil politik, por në moment që vendos të kthehet në Maqedoni të Veriut, e pret burgu.

Kështu deklaroi zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në emisionin “Natën me Fatmir Spahiun” në Televizionin Kombëtar të Kosovës.