Gjyqtari i Kosovës fejohet me sportisten

Gjyqtari i hendbollit në Kosovë, Dardan Gucati, fejohet me sportisten përkatësisht hendbollisten e talentuar Gresa Gashi.

Dardani është ndër gjyqtarët më të mirë, ndërsa Gresa nga hendbollistet cilësore dhe pjesë edhe e Kombëtares së Kosovës.

Bukuria e gjithë kësaj është se të fejuarit janë të një degë sportive dhe që kanë synime të mëdha. 

Image

Dashuria e tyre u kurorëzua me fejesë dhe së shpejti edhe me martesë. 

Image

Çifti sportistësh që kanë synime të mëdha në sport dhe në përgjithësi në jetën e tyre. Me një fjalë, janë shembull i sportit dhe në përgjithësi.