Gjuriq: Është në interes të Serbisë të vendos bashkëpunim të thellë me fuqinë më të madhe ushtarake e politike, Amerikën

Madje ai tha se është në interes të Serbisë të përmirësojë imazhin e saj në shoqërinë amerikane, transmeton lajmi.net.

Gjuriq shtoi se është në interes të Serbisë të vendos bashkëpunim edhe më të thellë me fuqinë më të madhe ushtarake, politike dhe ekonomike në botë, Amerikën./Indeksonline/