Gjatë 24 orëve, 464 shkelje për mosmbajtje të maskës

/

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale, policia ka regjistruar 464 kundërvajtje.

Nga MPB apelojnë të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga ana e Qeverisë me qëllim të përballjes me Kovid-19.