Ganiu: Krijojmë vende të reja për parkim me kapacitet prej 170 vendeve

“Kontrata si kryefjalë e zgjedhjeve lokale nuk ngeli vetëm e tillë, po rrumbullakësohet çdo ditë e më shumë dhe po përmbushet me sukses.

Krijojmë vende të reja për parkim me kapacitet prej 170 vendeve, në rrugët:

✔ Rruga: “152”, në lagjen Gazi Babë me 1100 m2
✔Rruga afër Sh.F ” Adem Jashari”, me 2000 m2 në lagjen Serovë.” – thotë kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu.