Fundjava në Jug, trafik i dendur në zonën e Radhimës

Jemi zyrtarisht në stinën e verës! Moti i ngrohtë dhe rrezet e diellit duhen shijuar patjetër!

Një pjesë njerëzish kanë zgjedhur të kalojnë një drekë me familjarët e tyre brenda qytetit, disa të tjerë një piknik në natyrë, e ndoshta shumë prej qytetarëve kanë zgjedhur që këtë të diel ta kalojnë në plazhet e Jugut.

Orët e pasdites kanë sjellë trafik të rënduar nga zona e Radhimës në drejtim të qytetit të Vlorës, siç edhe mund ta shihni nga pamjet.