Fotografitë grafike kapin momentin brutal që gjaku spërkat një zebër të pafuqishme

Sekuenca e jashtëzakonshme tregon një tufë me zebra me kujdes duke menduar të bësh një kryqëzim lumi përpara se të zhytej në ujë, ku një krokodil i uritur kalon andej, transmeton lajmi.net.

Një imazh i fundit kapi kthesën lakmitare, ndërsa gëlltiste të fundit si prenë e saj.

The zebra is seen being flung into the air as it tried to cross the river in the Mara Triangle, Kenya

Imazhet janë marrë nga konsulenti financiar i Nju Jorkut, Dennis Stogsdill, 50-vjeçar, ndërsa ishte në një udhëtim në Trekëndëshin Mara, Kenia.

The croc swallows the zebra whole, leaving just a glimpse of a hoof visible dangling from its mouth

Ata jetojnë në të gjithë Afrikën Sub-Sahariane, Pellgu i Nilit dhe Madagaskari në lumenj, këneta të ujërave të ëmbla dhe kënetat e mangrove.

Ata hanë kryesisht peshk, por do të sulmojnë pothuajse çdo gjë fatkeqe për të kapërcyer rrugën e tyre, duke përfshirë zebrat, zogj dhe krokodila të tjerë. /Lajmi.net/

A herd of zebra are seen cautiously preparing to make the dangerous river crossing

A hungry 16ft croc is seen lying in wait and greedily snaps its jaws at the panicked zebra

Africa's largest crocodiles can reach a maximum size of about 20ft and can weigh up to 1,650lb