Fotografia tregon trishtimin në sytë e një kanguri të pikëlluar mbi trupin e partneres

Kanguri femëror dhe foshnja e saj u goditën nga një makinë dhe vdiq në Yarra Glen, rreth 40 km në veri-lindje të Melburnit, transmeton lajmi.net.

Vullnetarët e strehimit të kafshëve të egra Vicki Lloyd-Smith dhe Pam Roxon, të cilët morën imazhin, e larguan foshnjën nga nëna, por ai vdiq në një strehë pranë.

Imazhi shqetësues tregon kangurin e mërzitur mashkull që godet trupin e vdekur të bashkëshortes.

Presidenti i Shoqatës Australiane për Kangurët, Nikki Sutterby, konfirmoi se kangurët janë të ndjeshëm dhe kujdesen shumë për familjen e tyre. /Lajmi.net/