Fotografia e zebrave i lë njerëzit të mahniten pasi nuk mund të tregojnë se cila është përballë kamerës

Shikoni foton më lart. Një nga dy zebrat. Cila zebër e ka kokën përpara dhe po shikon drejtpërdrejt në kamera? Përgjigja mund të ndihet e qartë.

Ndoshta ju keni shikuar në veshë për të kuptuar se cili nga dy zebrat është duke goditur një pozë, ose keni provuar të deshifroni hijen, ose thjesht keni një ndjenjë që ju thjesht e dini se është e saktë.
Cila nga zebrat po shikon kamerën?

Por është një pyetje që i ka lënë njerëzit absolutisht të mërzitur, si “veshja”, “trajnerët” dhe të gjitha ato iluzione të çuditshme optike të përhapura në internet para tyre. Pra, le të bëjmë një votim, përpara se të lëvizni përpara për përgjigjen. Pa mashtrim, të lutem.

Kjo tweet mori mijëra përgjigje nga njerëzit që ngurrojnë se ishte zebra e majtë që pret përpara dhe nga njerëzit që nuk mund të bindeshin se nuk ishte zebra e duhur përballë kamerës.

Atëherë kishte shumë njerëz që thjesht nuk mund ta kuptojnë iluzionin optik. /Lajmi.net/