Fortesa apo sportistja e Kosovës, ja çfarë do me hapur e mi lanë pa frymë! 

Dikur ka qenë modele, tani është karateistja më e mirë në Kosovë dhe që synon medalje në Kampionatin Evropian dhe Botëror!

Është Fortesa Orana, e cila ka vendos ta provojë veten edhe në biznes! 

Ajo synon me hap qendrën e solariumeve të brendit më të njohur Mega Sunit edhe në Gjilan. 

Image

Ajo tha se nuk do të thotë se do t’ju rreket biznesit e nuk do të vazhdojë në karate dhe në kërkim të medaljeve. 

Image

Kjo që e mendon së fundi, ka lënë të gjithë pa frymë.  Fortesa synon ta provojë veten edhe në një zanat tjetër.