Ferizaj shënon Ditën Botërore të Rinisë

Kuvendi i të Rinjve të Ferizajt sot organizoi ekspozitën “Frymë Aktivistësh”.  Në një deklarim të tyre thuhet se në ditën e Botërore të Rinisë, këta aktivistë kanë promovuar punën e kësaj organizate joqeveritare.

“Për nder të kësaj date, me të cilën promovuam punën e aktivistëve dhe organizatave joqeveritare rinore që kanë mbajtur gjallë shpirtin e qytetit tonë. Të vazhdojmë të realizojmë sa më shumë aktivitete të mirëfillta për një rini të shëndoshë!”, thuhet në deklarimin e tyre./Bota sot

Image