“Është shtatzënë” – Policia shtrin në tokë me forcë gruan me ngjyrë në mes të Parisit

Një grua me ngjyrë, shtatëmuajshe shtatzënë është shtrirë në tokë nga tre roje hekurudhore në një stacion treni në Paris të Francës.

“Lirojeni, ajo është shtatzënë”, bërtiti partneri i saj, ndërsa oficerët e vendosën atë në tokë.

Sipas mediave të huaja, arrestimi i saj nga agjentët e kompanisë në Francë, ka nxitur reagime në kryeqytet, derisa vendi është në protesta për shkak të brutalitetit të policisë.

Lidhur me këtë rast, oficerët kishin thënë se gruaja i kishte pështyrë dhe refuzonte të mbante maskën, për t’u mbrojtur nga koronavirusi.