E trishtë! Argjira Spanca humb njeriun e shtrenjtë

Argjira Spanca ka humbur njeriun e shtrenjtë të jetës së saj.

Moderatorja dhe blogerja e njohur ka humbur gjyshin e saj.

Lajmin e trishtë e dha vet ajo përmes rrjeteve sociale.

Argjira kohë më parë ka treguar historinë e saj, ku tregon për vdekjen e të atit.

Sot me vdekjen e gjyshit ajo shprehet padyshim shumë e pikëlluar.

Ajo shkruan : “Një zemër e mirë ka pushuar së rrahuri. Ne ndahemi me gjyshin tonë të dashur.”