E tmerrshme, ja si bie në tokë pas goditjes e i zbardh sytë!

Është e tmerrshme! Në sportet luftarake goditjet e pakontrolluara si shumë herë janë të tmerrshme.

Lufta e Boston Salmon në sportin e UFC (kafaz)  përfundoi në mënyrë të tmerrshme.
Ishte përballur  me Shawn West.

Luftëtarët shkëmbyen grushte, por Salmon pësoi një goditje të rëndë e të papastër saqë mbeti pa vetëdije dhe shihet se si i zbardh sytë.

Salmon u godit keq me gjurin e rivalit dhe është e ndalueshme kur është në tokë.

Ai u rrëzua pa ndjenja menjëherë.
West u shkualifikua për goditje të papastër dhe Salmonit iu dha fitorja.