E konfirmon policia franceze: I vrari në Toulouse është vëllai i Aurier

Lajmi për vrasjen e Vëllait të Serge Aurier është konfirmuar.

Herët në mëngjes, raportimet e ‘LePoint’ të cilat thonin se vëllai i Serge Aurier është qëlluar për vdekje.

E dhimbshme: Vritet vëllai i Serge Aurier – ngjarja ndodhi në rrugët e qytetit të Toulouse

Së fundmi, policia franceze ka konfirmuar këto raportime, duke thënë se trupi i vdekur është i Christopher Aurier.

Christopher ishte 26 vjeç dhe ishte qëlluar për vdekje në qytetin e Toulouse.