Drita nëse kalon irlandezët, e ka për rival ish ekipin e Besnik Hasit

Drita nga Gjilani një herë duhet të mendojë për të ka kaluar ekipin nga Irlanda Veriore, Linfield, pastaj për sfidën me Legia nga Polonia.

Legia është ekip e njohur polake dhe që njihet me tifozët me problematik e proserb!

Legia një kohë ka pasur trajner Besnik Hasin nga Kosova (në vitin 2016).

Për t’u ballafaquar me Legian nga Varshava së pari duhet eliminuar ekipin irlandezë. Fituesi i takimit Drita – Linfield ndeshet me Legian në rrethin e parë ë Champions League.