Do mund të bëni plane për plazh? Parashikimi i motit për këtë javë

Jemi pothuajse në korrik dhe temperaturat e nxehta kanë filluar të ndihen, më në fund. Edhe pse me vonesë, vera mbërriti, prandaj të gjithë ju që adhuroni plazhin filloni të planifikoni pushimet. Nëse keni bërë plane për këtë javë, keni bërë shumë mirë, pasi temperaturat parashikohen të jenë të larta.

Sipas Shërbimit Meteorologjik, Mesdheu do të përfshihet nga një valë të nxehti Afrikan që do të sjellë me vete temperatura të larta dhe zagushi. Era do të mbizotërojë në veriperëndim, në jugperëndim do të jetë e lehtë dhe mesatare në bregdet, duke sjellë valëzim të forcës 2 ballë.

Parashikimi i motit për 5 ditë, në tabelën e mëposhtme:

Image