Djemtë e talentuar të futbollit të sportistes së Kosovës 

Rrugës së nënës shkojnë edhe djemtë! Valentina Shala-Bajrami, dikur hendbolliste e shquar e Prishtinës, sot djemtë e saj janë të talentuar në futboll.

Është fjala për Leonin 11 vjeç, që luan në pozitën e sulmuesit dhe Akilit 5 vjeç, sulmues!

Njomakët ushtrojnë në shkollën AFF në Prishtinë, nën drejtimin e ish futbollistit të mirënjohur dhe trajnerit Emin Bajrami.
Synimi i djemve të sportistes janë që një ditë të luajnë në klubet e  mëdha.

Image

Leoni

Leoni e Akili e kanë mbështetjen e fuqishme të prindërve. Ata stërvitin me zell të shtuar.  

Image

Leoni e Akili

Edhe nëna e tyre është e kënaqur me talentin e djemve të tij, shpreson që një ditë të janë emra të kësaj loje më të popullarizuar në botë. 

Image

Valentina

Leoni e Akili, çdo mëngjes,  me mendje të futbolli dhe kënaqen me stërvitje e me lojën që shfaqin në fushë. Njomakët mësojnë elementet më të reja nga loja nga trajneri Bajrami, edhe ky i fundit ka fjalë miradije.