Dimitrov: Të mërkurën, 15 korrik qytetarët vendosin nëse do të shkojmë përpara

Shkup, 11 korrik 2020 (MEDIAL) – Nën moton “Ngasim përpara drejt Bashkimit Evropian atje ku përkasim” bartësi i listës në NJZ 1 nga koalicioni “Mundemi” Nikolla Dimitrov së bashku me kandidatët për deputetë të koalicionit  kanë ngasur biçikleta, nëpër Shkupin fitues.

Qytetarëve u porositi të dalin dhe të votojnë, dhe të japin, siç tha, drejtim  atje ku duan  të shkojë Maqedonia jonë. sa/