Dikur kushtonin më shumë se një pagë mujore, Olympys ndalon biznesin e kamerave pas 84 vjetësh

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, kompania tha që përkundër disa përpjekjeve të mira të kamerës, ajo më nuk është fitimprurëse.

Ardhja e telefonave të avancuar ishte një faktor kryesor, deklaron kompania, ndërsa kishte regjistruar humbje gjatë tre viteve të fundit.

Kompania japoneze e bëri kamerën e saj të parë në vitin 1936, dhe kushtonte në atë kohë më shumë se një pagë mujore në Japoni.