Dëshmitarët të shokuar/ UFO që lëshojnë dritë mbi qiellin e Kolumbisë?

Pamjet e pashpjeguara tregojnë se çfarë thuhet se është një UFO bruz, që qëndron mbi Kolumbi, me teoricienët e konspiracionit që pretendojnë se provat janë “reale”, transmeton lajmi.net.

Klipi misterioz, i regjistruar mbi qytetin Medellín, duket se tregon një dritë blu të varur në horizontin sipër rrugëve të errëta të qytetit.

Duke filmuar incidentin dhe duke qeshur, dëshmitarët dëgjohen duke diskutuar fenomenin në spanjisht ndërsa ata përpiqen të zmadhojnë objektin çuditshëm dhe me ngjyra të ndezura.

Fillimisht e ngarkuar në YouTube nga kanali Histori e Kolumbisë, video është shikuar pothuajse 1.000 herë që kur u nda nga kanali i teorisë së konspiracionit The Hidden Underbelly 2.0.

Ajo ka tërhequr shumë vëmendjen dhe besimtarët pretendojnë se kurrë më parë nuk kanë parë një UFO me drita kaq të bukura. /Lajmi.net/