Deputetët “kapen mat” duke shkelur rregullat

Kuvendi është mbledhur sot për të zhvilluar seancën e radhës plenare. Në disa foto të siguruara para nisjes së seancës, shihen deputetët duke konsumuar kafen në oborr.

Në foto duket qartë që shumica e tyre janë pa maska dhe nuk respektojnë as distancimin social.

Nga ana tjetër, autoritetet apelojnë fort për respektimin e masave të Covid, por duket se kjo nuk vjen për ligjvënësit tanë.

Image
Image