Dëmtohen dritaret dhe disa kompjuterë të një shkolle në Novosellë të Pejës

Persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda objektit të shkollës dhe kanë dëmtuar disa dritare të klasave dhe disa kompjuterë, transmeton lajmi.net.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe sipas ankuesit ende nuk dihet nëse është vjedhur ndonjë gjë./Lajmi.net/