Dasma serbe në qendër të Prizrenit

Se qytetarët e Kosovës janë të civilizuar dhe popull tolerant tashmë është dëshmuar disa herë.

Këtë e dëshmon më së miri edhe një lajm që po qarkullon nëpër mediat serbe.

Një çift i ri burri serb e gruaja nga Mali i Zi, kanë organizuar martesën e tyre në mes të qendrës së Prizrenit, në kishën që ndodhen afër shatërvanit.

Ju sjellim foto nga dasma serbe në Prizren.

Image
Image