Cilin iPhone duhet të blej?

iPhone 12 Pro Max më i shtrenjtë tani është gati tre herë më i shtrenjtë se iPhone SE i kategorisë më të ulët, transmeton lajmi.net.

Së bashku me iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 11 dhe iPhone XR, Apple tani ka telefona me pothuajse çdo interval midis 442 euro dhe 1217 euro.

Me një gamë kaq të gjerë, ne kemi një përmbledhje nga të cilat njëra është më e mira për ju.

iPhone 12 Mini
Ka madhësinë e njëjtë si iPhone 12. Mund të duket pak i vogël nëse dëshironi të shikoni filma apo seri të ndryshme.

iPhone 12
Ka formën dhe madhësinë e përshtatshme, nuk është shumë ndryshe dhe duket si një telefon për familjarë. Çmimi shumë i lartë për vlerën e tij.

iPhone 12 Pro
Personat të cilët merren me fotografi, xhirime të filmit do ta duan këtë telefon.

iPhone 12 Pro Max
Është më i madh se iPhone 11 Pro Max dhe ka 3.5 milionë pixels dhe ofron atë që Apple e quan “shikimi i eksperiencave të vërteta në jetë”.

iPhone 11
Më i arsyeshëm se iPhone 12 sepse kanë të njëjtat përformanca.

iPhone SE
Është telefoni perfekt për ata që dëshirojnë një telefon perfekt me çmim të ulët.

Asnjëri nga ata
Ndryshimi mes iPhone të gjeneratave të ndryshme nuk është shumë i madh për dallim nga rivalët e tij Samsung dhe Huawei.

I vetmi ndryshim që Apple po bënë vazhdimisht është madhësia e telefonave dhe kamera. /Lajmi.net/