Category archive

Video - page 24

(VIDEO) GLOW me Mirjeta Avziu- mysafir i parë Valmir Aziri

në kategorine Kulturë/Maqedoni/Video

Emisionin GLOW me gazetaren Mirjeta Avziu, ashtu edhe siç patëm paralajmëruar e fillojmë me personalitete nga jeta kulturore, politike, showbizit…

Kështu edicionin e parë e çelim me sekretarin shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri. Për më shumë ndiqeni bisedën në videon më poshtë:

GLOW, më ndryshe, më afër jush!

Vazhdo të lexosh

(VIDEO) INTERVISTË EKSKLUZIVE/ SHILEGOV: Mposhtje e Gruevizmit për fitore në Shkup

në kategorine Maqedoni/Video

Petre Shilegov, është kandidat i LSDM-së për qytetin e Shkupit, në zgjedhjet lokale që do të organizohen më 15 tetor. Në intervistën dhënë ekskluzivisht për Medial.mk ai thekson se ka ardhur koha që të jap kontributin e tij real për shoqërinë e këtij vendi. Njëherësh Shilegov, ka dhënë arsyen e fortë se pse kandidohet për kryeqendrën, “ku përkatësia kombëtare, fetare apo politike janë të dorës së dytë”. Vazhdo të lexosh

(VIDEO) INTERVISTË EKSKLUZIVE/ Bashkim Bakiu: Ua kthejmë komunën banorëve të Sarajit

në kategorine Maqedoni/Video

Kandidati i Lëvizjes BESA për komunën e Sarajit, Bashkim Bakiu në një intervistë ekskluzive për Medial.mk ka dhënë arsyet e kandidimit për këtë garë të rëndësishme lokale, por edhe ka qartësuar faktin se pse banorët e Dërvenit duhet votuar atë dhe subjektin nga vjen. Vazhdo të lexosh

(VIDEO) Taravari: Ndërtimi i Qendrës së Re Klinike ‘Nënë Tereza’ në duart e një vlerësimi ndërkombëtar

në kategorine Maqedoni/Video

Nëse marrëveshja për ndërtimin e Qendrës së Re Klinike ‘Nënë Tereza’, me vlerë prej 72 milionë eurove prishet, atëherë Maqedonia si shtet do të humb rreth 10 milionë euro, por edhe do të njollosë imazhin e saj para institucioneve ndërkombëtare.

Vazhdo të lexosh

1 22 23 24
Shko lartë