Stardust - Page 36

MURDOCH: Ja thesari i gjashtë fëmijëve të super-miliarderit (FOTO)

Dy miliardë dollarë secili. Kjo është mënyra sesi po arkëtohen lekët për secilin prej gjashtë fëmijëve të Rupert Murdoch, pas ndarjes së perandorisë së medias dhe shitjes së aktiviteteve argëtuese në Walt Disney. Pjesë të barabarta për fëmijët e parë; për Lachlan, James dhe Elizabeth, tre djemtë e gruas së tij të dytë Anna; dhe

1 2 3 37