Category: Opinion

Pleshti dhe jorgani

Nga Edmond Tupja Kur ia prezantuan Théophile Gautierit, këtij shkrimtari të famshëm francez të shekullit XIX, Bodlerin (Charles Baudelaire) si një ndër poetët e rinj...

Për dy vaksina!

Nga Majlinda Bregu Prindërit e mi nuk ishin vaksinuar Pak nga kokëfortësia e pak nga frika se mos vaksinat ju komplikonin shëndetin, vendosën të prisnin Por Covidi...

Dështon opozita!

Medai Shaholli Dje mocioni i mosbesimit kundër qeverisë Zajko nga ana e opozitës së bashkuar ka dështuar, shkak i këtij dështimit të kësaj nisme të proklamuar me...