Shqipëri - Page 963

Edi Rama nuk ndërron qëndrim për demarkacionin

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama është pyetur nga gazetarët për qëndrimin e tij për demarkacionin me Malin e Zi, që e kishte këshilluar homologun e tij Ramush Haradinajn që ta miratonte këtë marrëveshje, ka thënë se ashtu ende mendon.

Shqipëri-Kosovë, 12 marrëveshjet e firmosura mes qeverive

Plot 12 marrëveshje u firmosën në mbledhjen e dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe Kosovës, zhvilluar në Korçë. Katër prej marrëveshjeve lidhen me bashkëpunimin për sigurimet shoqërore dhe integrimin, ndërsa 8 memorandume i takojnë energjisë elektrike, diasporës, mjedisit, kulturës, investimeve të huaja dhe certifikatave veterinare.