Shqipëri - Page 800

Reporteri gjerman Frei kërkoi nga drejtësia shqiptare të kapë peshqit e mëdhenj të krimit

Raportuesi për Shqipërinë në Komisionin Parlamentar për Çështjet e Jashtme dhe Europën në Bundestag-un gjerman deputeti Thorsten Frei vizitoi sot Shqipërinë. Kjo vizitë ishte në vazhdën e monitorimit të gjendjes këtu në prag të rekomandimeve që Komisioni Europian pritet të japë për fillimin e negociatave për anëtarësim. Raportuesi Frei shprehu kritika para shtypit për një