Category archive

Shqipëri - page 585

Posted on në kategorine Shqipëri

(VIDEO) Kthehet Saimir Tahiri, asnjë koment për udhëtimin

Avioni me të cilin Saimir Tahiri u kthye në Tiranë nga Viena u ul në Rinas pas mesnatës së të dielës. Automjeti i deputetit e priste atë përpara terminalit VIP. Megjithëse deputet, që si i tillë mund të përdorë terminalin VIP, Saimir Tahirin preferoi të dalë nga terminali i zakonshëm i udhëtarëve. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Bota/Shqipëri

Ushtritë më të mëdha të Botës – kush kryeson listën dhe ku renditet Shqipëria

SHBA dhe Rusia kryesojnë listën e vendeve më të fuqishme ushtarakisht, ndërsa në vendin e 3-të renditet Kina. Referuar mbi analizën e Global Firepower, renditja nuk bazohet thjesht në numrin e përgjithshëm të armëve në dispozicion për çdo vend, por në diversitetin e tyre brenda totalit të numrave për të siguruar një balancë më të… Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Biznes/Shqipëri

Nis kriza: Mbyllen 30 Call Center të vogla

Qendrat telefonike (call center) u bënë shpëtimi i punësimit në Shqipëri, ku pjesa më e madhe e të rinjve, kryesisht studentë, por edhe familjarë, gjetën zgjidhje. Megjithatë, gjërat po shkojnë keq në sektorin që njohu rritje eksponenciale. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Shqipëri

“Virusi” i palmave të Shkupit, ka prekur edhe ato përgjatë autostradës Tiranë-Durrës

Bashkia e Tiranës planifikon që të zëvendësojë deri në fund të këtij viti palmat me pisha në segmentin e autostradës Tiranë-Durrës, nga mbikalimi i Kamzës tek ai i Kasharit. Vendimi është bërë i ditur në relacionin për disa ndryshime dhe rishpërndarjen e fondeve në buxhetin e Bashkisë së kryeqytetit për vitin 2017. Vazhdo të lexosh

Shko lartë