Shqipëri - Page 1004

EUROSTAT: Shqiptarët, me konsumin më të ulët në Evropë

//

Harta për sa i përket konsumit dhe të ardhurave për frymë tregon mjaft qartë ndarjen e Europës në dy fusha kryesore: Gadishulli Iberik me gjithë pjesën qendrore lindore të kontinentit janë ndër rajonet ku konsumohet më pak sesa mesatarja evropiane, ndërsa Evropa Qendrore Perëndimore me Britaninë e Madhe dhe vendet e Veriut janë mbi vlerën

VELIAJ: 2018-ta për Tiranën, viti i biçikletave

Për të tretin vit radhazi në kryeqytet u zhvillua gara e “Shtegut të Gjelbër”. Nën kujdesin e Bashkisë së Tiranës dhe të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit, mbi 100 çiklistë amatorë dhe profesionistë, të apasionuar me natyrën dhe sportin, si dhe grupe të rinjsh vullnetarë, u bënë pjesë e itinerarit çiklistik.

Tatimet: Ja si të paguani me këste një detyrim tatimor të papaguar

/

Për të gjithë tatimpaguesit të cilët deri në datën 31.12.2017, rezultojnë me detyrime tatimore të papagura që përbëjnë shkak për marrjen e masave shtrënguese nga administrate tatimore dhe të cilët nga ushtrimi i aktivitetit të biznesit ndeshen përkohësisht me një situatë të keqe financiare rikujtojmë se ligji ju jep të drejtën për të paguar me këste një detyrim tatimor

Basha: Vendi peng i krimit

Basha zhvillon takim me simpatizantë te qytetit të Fierit Kryetari i Partisë Demokratike në Shqipër, Lulzim Basha ka zhvilluar një takim me simpatizantë te qytetit të Fierit në kuadër të themelimit të degës se këtij qyteti 27 vite me parë.