Category archive

Lajme - page 797

Posted on në kategorine Lajme

A keni dëgjuar për fenomenin dhembje e flokëve?

Ekziston arsyeja përse dhembin flokët. Ndoshta logjika ju thotë që flokët nuk mund të dhembin, mirëpo kjo gjithsesi mund të ndodhë. E gjitha fillon nga maja e kokës, pastaj zgjerohet në flokët tuaj. Për këtë dhembje 50 për qind vetë jeni fajtorë, ndërsa për pjesën tjetër prej 50 për qind trupi juaj. Në të vërtetë,… Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Lajme

Këshilla grimi për një intervistë pune

Me tërë ato këshilla për grim, mund të ndiheni konfuze se çka të zgjidhni për ta krijuar një përshtypje të mirë në intervistën e punës dhe për të mos e tepruar me përdorimin e tij. Ja disa që mund të keni parasysh. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Lajme

Ministri i Indisë thotë se kanceri shkaktohet nga mëkatet

Indianët kanë reaguar me zemërim pasi ministri i Shëndetësisë i shtetit Asam ka thënë se kanceri është “drejtësi hyjnore” që shkaktohet nga “mëkatet e kaluara të një personi”. Himanta Biswa Sarma ka thënë se njerëzit po ashtu mund të preken me sëmundje si kanceri për shkak të “mëkateve të prindërve të tyre”. “Zoti na bën… Vazhdo të lexosh

Shko lartë