Kosovë - Page 983

EULEX i shqetësuar për rastin e Azem Sylës

EULEX-i po “frikësohet” se nuk do të arrijë të përfundojë procesin gjyqësor ndaj Azem Sylës, si dhe ndaj 38 të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar në rastin “Toka”. Në qershor të këtij viti do t`i përfundojë mandati, kurse procesi gjyqësor rrezikon që të rifillojë, pasi që është tërhequr njëri nga anëtarët e trupit

Oficerë të FSK-së nisen për trajnim profesional në Mbretërinë e Bashkuar

Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe këshilltari i tij ushtarak nga Mbretëria e Bashkuar, nënkoloneli Gregor Lindsay, përcollën tre oficerët e rinj të FSK-së, nëntogerët Besfort Kurteshi dhe Eugen Thaçi dhe togerin Ismail Hoxha, për në Mbretërinë