Kosovë - Page 732

Ministrja Hoxha: Asistenca e Luksemburgut në funksion të fuqizimit të administrates

E sponsorizuar nga Ministra e Integrimit Evropian, në mbledhjen e Qeverisë, është miratuar kërkesa që i drejtohet Presidentit të Kosovës, për të dhënë autorizimin për nënshkrim të marrëveshjes bilaterale në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Dukatit të Madh të Luksemburgut, në kuadër të Projektit të bashkëpunimit zhvillimor, Asistenca teknike në

Demarkacioni sot në Kryesi

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të takohet sot, ku ndër pikat e rendit të ditës është edhe  Marrëveshja e Demarkacionit të kufirit me Malin e Zi do të jetë në mesin e pikave të rendit të ditës të mbledhjes së sotme të Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Në Hajvali arrihet pajtueshmëria për kalimin e Demarkacionit

Takimi i thirrur nga zv/kryeministri Behgjet Pacolli në shtëpinë e tij në Hajvali, po rezulton të jetë i suksesshëm. Burime brenda takimit, ku pos kryeministrit Ramush Haradinaj, zëvendëskryeministrit Behgjet Pacolli, kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, po merr pjesë edhe presidentit Thaçi, kanë bërë të ditur për Gazetën Blic, se është arritur pajtueshmëri për miratimin e