Kosovë - Page 526

Mbahet takimi konsultativ për çështjen e personave të zhdukur, kërkohen veprime konkrete

Nën drejtimin e këshilltarit të Kryeministrit, Jahja Lluka i emëruar edhe ‘Mbajtës i Dosjes’ për çështjen e personave të zhdukur, është mbajtur takimi i përbashkët konsultativ me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të të gjitha institucioneve vendore dhe ndërkombëtare të angazhuara në procesin e ndriçimit të fatit të personave të zhdukur.

Haradinaj shpjegon çka ndodhi me ekipin e dialogut të martën në Bruksel

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj nëpërmjet një shkrimi në rrjetin social Facebook ka sqaruar gjithçka çka ka ndodhur në Bruksel të martën ku delegacioni i Kosovës kishte për t’u takuar me delegacionin nga Serbia për shumë tema. Por ai u ndërpre pas vrasjes së liderit të serbëve Oliver Ivanoviq të martën në mëngjes. Haradinaj thotë