Category archive

Kosovë - page 340

Posted on në kategorine Kosovë

​FSK-së i shtohen 5 nënoficerë nga komuniteti jo shumicë

Forcës së Sigurisë së Kosovës iu janë shtuar sot edhe pesë nënoficerë nga komuniteti jo shumicë. Gjatë një ceremonie në kazermën e FSK-së në Gjilan, u tha se FSK me kapacitetet ekzistuese është e gatshme të shndërrohet nga konsumues i sigurisë në ofrues të sigurisë për të gjithë qytetarët dhe më gjerë. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Kosovë

E shantazhon me para

Një femër nga Gjakova ka raportuar në Polici se një person i panjohur, ia ka dërguar një mesazh duke i kërkuar një shumë të parave, në të kundërtën do t’i bëjë publike disa foto intime të viktimës. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Kosovë

Pacolli në konflikt interesi

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Behgjet Pacolli është pronar i kompanisë “Mabco Construction”, e cila në Arbitrazh zhvillon betejë juridike kundër Qeverisë. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Kosovë

Ligji për gjuhët në Kosovë nuk po zbatohet plotësisht

Ndonëse Kosova ka legjislacion të avancuar, ende ka shumë punë për t’u bërë në implementimin e të drejtave gjuhësore.Kështu është thënë sot në një forum për respektimin e të drejtave gjuhësore, organizuar nga Misioni i OSBE-së në Kosovë.Komisionari i lartë i OSBE-së për pakica kombëtare, Lamberto Zannier, tha se respektimi i të drejtave gjuhësore është… Vazhdo të lexosh

Shko lartë