Çair, jehona e votuese deri në ora 15:00 është rreth 30 për qind

Në komunën e Çairit deri në orën 15:00 kanë votuar rreth 30 për qind nga numri i votuesve. Votimi po vijon komfor protokollit për mbrojtje nga Covid-19. Qytetarët përdorin maska dhe dezinfektant.