Bujar Osmani: së bashku mund të shkatërrojmë dypolin që e kanë bërë LSDM dhe VMRO-DPMNE dhe e kanë kindapuar shtetin

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka deklaruar se të gjithë së bashku mund të shkatërrojmë dypolin që e kanë bërë LSDM dhe VMRO-DPMNE dhe e kanë kindapuar shtetin.

“Meri, Marija, Sead Zejnel, Blagojcо, Zlatko, Jasmina në mbështetje të Kryeministrit të parë shqiptar. Shqiptarët kërkojnë mandatin për të udhëhequr shtetin dhe për të rënuar dypolëshin vmro-lsdm që ka kidnapuar shtetin 30 vite dhe për këtë po marrim mbështetjen e të gjitha komuniteteve”, ka shkruar në profilin e tij në rrjetin social Facebook, Osmani.