Kështu duken “varrezat” e veturave të shkatërruara nga vërshimet e fundit në Kinë

Në këtë video, do të shihni qindra vetura të shkatërruara nga përmbytjet në Kinë.

Ajo që do të shihni janë automjete të parkuara në Zhengzhou, kryeqyteti i provincës kineze të Henan.

Rajoni u godit nga përmbytjet e mëdha të shkaktuara nga shirat rekord që morën jetën e më shumë se 51 njerëzve, ndërsa gati 400,000 njerëz u evakuuan nga shtëpitë e tyre.

Rrugët kryesore janë kthyer në lumenj, dhe ja si dukej një parking me vetura plotësisht të zhytura.